+420 777 722 182
info@estemed.cz

Představujeme Vám širokou nabídku přístrojů, aplikátorů, výplňových materiálů a mnoho dalšího.

Rádi Vám řekneme více informací na osobní schůzce

tel.: +420/ 777 722 182

info@estemed.cz

O nás

Snažíme se porozumět našemu zákazníkovi a stále hledat, co je pro něho důležité, proto se řídíme základními pravidly, u kterých věříme v úspěch a dlouhotrvající obchodní vztah.

Proto: Zodpovědnost, spolehlivost a vysoká kvalita produktů, které z převážné většiny pochází z Evropy.

Nejsme pouze dodavateli výrobků, ale podílíme se na vývoji, studiích a jsme výrobci vlastní produktové řady. Stále hledáme inovativní řešení tak, aby si naše výrobky našly spokojeného zákazníka.

Dlouhodobě spolupracujeme s výrobní společností TUR GmbH /Německo/, laboratořemi DERMICA /Švýcarsko/ ENVY Medical /USA/, JALOR Itálie/Švýcarsko, A.R.C. Laser Německo, Nanbu/Japonsko,  EurofeedBack/Francie, CTI Holandsko a Alma Lasers, Izrael a od roku 2018 IVT medical, Izrael, FOTONA /Slovenia/, OMNILUX /USA/

Našimi zákazníky jsou lékaři v oblasti dermatologie, dermatochirurgie, korektivní dermatologie, estetické medicíny, plastické chirurgie a okrajově odborníci ve sportovních centrech, sportovních klubech a na rehabilitačních klinikách sportovní lékaři.

Pro naše klienty i odbornou veřejnost připravujeme odborné semináře, workshopy a přednášky. Jsme účastníky mezinárodních kongresů, výstav a konferencí.

Pro naše lékaře pořádáme školení aplikace výplňového materiálu JALOR a mezonití Dermica Switzerland pod záštitou MUDr. Igora Slaninky /plastický chirurg/

Vítejte na našich stránkách!
anebo nás navštivte na stránkách www.facebook.com/estemed.cz

Děkujeme všem, kteří nám dali svoji důvěru!

Aktuality, konference a workshopy

25.3.2022

EASYAL

EASYAL je náhrada synoviální tekutiny. Díky svým viskoelastickým a lubrikačním vlastnostem podporuje obnovení reologických podmínek kloubů změněných při degenerativních nebo posttraumatických stavech. Přípravek zlepšuje vlastnosti synoviální tekutiny, působí ochranně na klouby a napomáhá zlepšení funkce kloubů a snížení příznaků bolesti. EASYAL působí pouze v kloubu, do kterého je aplikován.

8.2.2021

OMNILUX Contour Glove, Neck & Décolleté

NOVINKA 2021 OMNILUX Contour Glove, Neck & Décolleté LED terapie -  Originální výrobek perfektně pasuje na obličej, krk a dekolt nebo hřbety rukou. -  Dvě vlnové délky LED světla: červené (633nm) a (830nm) pracují v jedné relaci, pro vynikající efekt omlazení prokázaných vlnových délek klinickými studiemi OMNILUX. -  Je prvním flexibilním zařízením, u kterého je klinicky prokázáno, že absorbuje správné vlnové délky a energii pro podporu celkového zdraví kůže. -  100% funkčnost a vysoká kvalita provedení. -  Originální výrobek, Omnilux, U.S.A.

12.5.2020

OMNILUX Contour FACE

ORIGINÁLNÍ VÝROBEK světově uznávaného výrobce. OMNILUX COUNTOUR - Výrobek perfektně pasuje na obličej - Dvě vlnové délky LED světla - červené (633nm) a infračervené (830nm) - pracují v jedné léčebné relaci, pro vynikající efekt omlazení prokázaných vlnových délek. - je prvním flexibilním zařízením, u kterého je klinicky prokázáno, že dodává správné vlnové délky a energii pro podporu celkového zdraví kůže.

12.11.2019

e-peel SKIN REPAIR & HYDRATING SYSTEM

Komplexní ošetření v jednom tahu ...

přehled všech článků

Napište nám



Rádi Vám zašleme více informací o nabízených produktech

 

Odeslat